Не носила фотокарток зроду...
Не дивилась в очі на папері.
Загубила в серці Вашу вроду,
Хоч не врода відчиня в нім двері.
Освітили блискавкою душу.
Увірвались в голову, як в келію.
І тепер про Вас писати мушу.
Це моє єдине євангеліє.
Свидетельство о публикации №114033110869