Побачення
І зіркам мільярди років жить.
Значить, нам з тобою не даремно
Дивлячись у небо ворожить.
Відповзає темрява за спини,
Відступає холод від думок.
Ми отут зійшлися на побачення,
А отам - побачення в зірок.
Свидетельство о публикации №114033110813