Ранкова Дорога i кава в авто

Ранкова Дорога і кава в авто,
І Музика світла і ніжна,
І Сонця ласкавого перше тепло –
Блаженство, що ллється наскрізно.

Відчута Дорога, відчуте Життя,
Промови до Сонця і Неба,
Наповнена Творенням світлим, Земля…
У чому іще є потреба?!

30.03.2014


Рецензии