Два бiлих янгола Звук

Чому берези плачуть навесні
В хустинах чорних з чорними стрічками? -
То спомин їх і думи їх сумні,
Що шелестять безлистими гілками.

На голі крони тих німих химер
Хтось зачепив дитячі витинанки:
Два білих янгола з картону, чи шпалер,
А посередині - прозора вишиванка.

Вони танцюють в парі з вітерцем, -
Два білих янгола, два символи зажури,
Два чоловічки з восковим лицем,
Два папірці німі і геть похмурі.

А стрій беріз - аж ген, за небокрай,
Вже їхні сльози - повноводні ріки,
Той стрій іде у неосяжну даль, де рай,
Тримаючи тих янголів за руки.



Записав звук

http://salamandra.if.ua/stg1/dva_yangoly.mp3


Рецензии