Душею укра нець

Десь там в смарагдовій країні,
Живе мов справжній чарівник,
Живе душею українець,
Що скоро матиме
Сто літ,
Славіст,
Філософ,
І письменник,
Скажу простіше,
Шон Маклех,
Напевно зовсім
Недаремно,
Нас доля
З ним звела, авжеж?
Краплини  мудрості
Навчуся,
 У того хто побачив
Світ,
Таким от різним
І строкатим
І прагне в кращій бік
Змінить,
Рядки кладу
На розсуд,
Майте,
Хай сіють світло у душі,
Ваш коментар мов
Той промінчик,
Мені підказує:
- Пиши……
30.03.2014
_______________________________________________
Шон Маклех (Шон Патрік МакЛех – Sean McLaoch) (1915 р.н.) – ірландський літератор, критик, славіст, україніст. Пише ірландською та українською мовами.


Рецензии