Ынак болгаш оршээп чор сен

Ынак болгаш оршээп чор сен.
Ынак болгаш уттуптар сен.
Ынакшылдын чурээ чымчак.
Ынакшылдын караа согур,

                Хып дээн чалыы уен
                Хартыга дег дурген
                Хомуданчыын кор даан
                Катап келбес назын.


Рецензии