Мир вокруг

Дивлюсь навкруги
Із жахом в очах
Невже ми забули
Про своє визнання
Невже ми лиш стадо
Тіней чи рабів
Забули ми з вами
Про предків своїх
І сльози з очей
Криваві біжатьть
Ридає Країна!
А нам всім плювать
Патріотизм, націоналізм
В наших очах звичайний фашизм.
Люди, народе, ти стій, зупинись!
Гляньте навколо? Невже то є ми?
Забули про те ким були ми колись?
Ми ж предків своїх опускаємо вниз
Культуру свою віддаєм забуттю
Невже це все правда?
Невже ж так живу?


Рецензии