В лiсосмузi

Вам і не снилося друзі,
Файно кохать в лісосмузі,
Жайвір у небі співає,
Мила тебе обіймає,
В травах зелених качатись,
Смачно стогнати й кохатись,
В світі немає нікого,
Вас тільки двоє для цього.

Бачу хтось там походжає,
У лісосмузі чекає,
Мабуть, побачення в нього,
Та щось не видно нікого,
Ходить і пісню мугиче,
Певно, коханую кличе,
Щоби в коханні палкому
Плигнуть в ріку не відому.

Вам і не снилося друзі,
Смачно кохать в лісосмузі,
Як ти ще юний, красивий,
А не старенький і сивий,
Хоч і минуле ще грає,
Юність свою пам’тає,
Боже, прости думки грішні,
Нині даремні й потішні.
30.03.14.


Рецензии