Кожному хочеться щастя...

Летить лелечка.
Нема зупину...
Болить сердечко...
Боюсь що згину.
Немає щастя .
Немає долі.
Життя проходить...
А як?
Така доля....?
А може трішки поміркувати?
Що то за доля?
Кого же спрохати?
Щоб підсказала мені яка людина...
Що таке доля,пока не згинув....
Мабуть напевне мені не вдасться.
У кожного есть своя доля
І мабуть своя щастя.
Воно приходить напевне з роком,
коли родився,а не нароком...
Хоче щасливою бути кожна людина...
А може навіть і тварина!
І кожному хочеться трішечки щастя...
І долі хорошоі,а не ловити напасті.
Та тільки дням немає зупину...
А мріі моі...
І з ними я згину....
Чому ж ти лелечко мене упустила?
І долі хорошоі мені не наділила?
А діток приносять лелеки на щастя...
І долю так враз при народжені завсім... 
   *****
Кожному хочеться хоча б крихітку щастя.
І долі хорошоі,якщо вдасться,
якщо вдасться!


Рецензии