А я хочу...
Де кут безмежності?(Угол бесконечности,его нет)
А я іду до незалежності.
Я самостійною бажаю бути...
В моіх словах моя спокута...
Ні.Я не буду всіх ганьбити...
Сама ,сама я хочу спокійно жити!
Щоби проснуться мені спозаранку,
побачити сонця проміннячко в танку.
Травку зелену,квіточки в полі...
Яка свобода,яке роздолля!
Сміються діти навкруг, повсюду.
І ради цього я жити буду!
Свидетельство о публикации №114033003186