Doar cuvinte
dar sunt numai cuvinte
si ele nu pot spune
tot ce-i la mine-n minte .
In suflet tot ce am,
nu cred ca pot reda.
Ca sa le scriu pe toate
o viata mi-ar lua .
Cum as putea descrie
atita suferinta...
Nu cred ca as putea,
cu toata-a mea vointa .
Nu cred ca as putea
sa le descriu pe toate,
chiar daca toata viata,
as scri si zi, si noapte .
(Doar cuvinte Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114033000296