Сокира i сусiд

Віддав я сусіду сокиру,
Щоб зміг він мене захищати,
Як влізе в мою хтось квартиру
Мене щоби пограбувати.

В сусіда уже дві сокори,
Він ними почав жонглювати,
Потрібні йому дві квартири
Й почав він мене випихати.

Забрав він у мене кімнату,
З якої Дніпром милувався,
І скорчивши морду пихату
Квартиру присвоїть зібрався.

Він каже фашист я й Бандера,
Що він тут порядок наводить,
А то тут бандитська печера
І вкрадене тут він находить.

Та інші сусіди не вірять
Загарбнику хати моєї
Й готові зневагу відмірять
Сповна від моралі своєї.

Загарбник живе і сміється
Із слів їх, хоч й слухає чемно,
Тож нині мені вже здається,
Сокиру віддав я даремно.
30.03.14.


Рецензии