Iarta-ma pentru iubire

Iarta-ma pentru iubire,
pentru tot ce simt acum.
Tot ce am avut pe lume
mi s-a prefacut in fum.

Iarta-ma ca sunt departe,
ca prin amintiri ma plimb,
nu mi-a mai ramas putere,
ca sa pot ceva sa schimb.

Iarta-ma ca n-am speranta,
c-o sa te revad cindva.
Viata mea deja e arsa,
nu mai cred nici eu in ea .

Iarta-ma ca inca-n minte
mai pastrez tot ce a fost,
parca ar avea aceste ,
ginduri, amintiri vreun rost .

(Iarta-ma pentru iubire Sandic Constantin)


Рецензии