Intre pamint si cer

Sunt singur ca-n pustiu,
nu sunt nici mort nici viu,
tinut de un mister,
intre pamint si cer.

Nu vad si nici n-aud,
dar nu sunt orb, nici surd.
Intemnitat in sine,
stau intre azi si mine .

Ma cert cu Dumnezeu,
ca m-a lasat la greu,
intre nimic si toate,
prins intre zi si noapte.

Aici e locul meu
si-mi este foarte greu. -
Un loc inchis, aparte !
intre viata si moarte .

Intre pamint si cer Constantin Sandic


Рецензии