У мене своя планета, де я в окрем й палат

У мене своя планета, де я в окремій палаті…
У мене своя манера, з якою закрилась в кімнаті…

У мене свій світогляд, який ні з ким не роздільний…
У мене є твій погляд, який лиш мені зрозумілий…

У мене свої санітари, які слідкують в палаті…
І грають вони на гітарі, під те що самі складають…

У мене свої таракани, які більш нікому не видні…
Вони геть не погані, але до всіх інших противні…

У мене своя палата, де я із своїм світом…
У мене свої санітари, які нікому не видні…

Кошова М.М.
30.03.14


Рецензии