***

 Айлар бату белен ,таннар ата,
 Алсу нурын сибеп сызылып,
 Кэннер-тэннер, минутларын саен
 Сине хаман уйлап монланам.

 Кошлар кайтыр безнен дэ якларга
 Ерак -дингез жылы жирлердэн,
 Селем мине эйтеп жибер
 Кэняк-таулар,елга ашадан.

 Мэхебетем минем кичле булды
 Сунген кунэлэме учак яктын,
 Айлар, еллар очоп гомэр утер,
 Жиллер ялкынымны кичлетер.

 Сине уйлап янган йорегемне
 Салкын сыулар сибеп тэ сундермес,
 Эгэр инде ара ерак булгач
 Куктэ кояш булып сине елытыр.


Рецензии