***

 Якты йолдоз кебек,жаным
 Килеп чыктын син каршыма
 Кузем курдэ,кунлем сэйде
 Хесрет салдын башыма.

 Кукрегемнен чыккан саф мон
 Сандугачка кушлып ерладым,
 Зэнгер кукке карап- якты йолдоз,
 Тан атканда синэ сайладым.

 Уткэн гомрем аккан елга кебек,
 Кыуп житеп булмай артыннан
 Онотылыр микен эйткен сузлер,
 Мине гэнэ сэйям дигенен.


Рецензии