КьарикIан дия ахъри

КьарикIан дия ахъри.
Це дигалера барес,
ХIябра нам дигахъурра,
Аркьуй гIямру чардарес.

ХIуни гьашикь варири,
Жегой дяхI кедахъиле,
Бура цес иргIяхъири
ХIу дигахъис рукIиле?

КьарикIан дия ахъри.
Це дигалера барес,
Эшти дихьибил диги,
Дигурра агор дарес.

ХIуни ну иргIяхъири,
Варгина дурхIя ана,
ГIязабизе ватунри,
ХIа дигила ну гьанна.


Рецензии