Добрий день мiй друже
Ти озвися як живеться,
Ти замовк, мо’ на свята
Ще горілка тобі п’ється.
Як було у нас колись,
Пляшка й сало на закуску,
Ти ще пить не розучивсь
І не кинув їсти гуску?
Може ловиш рибу ще
Та і юшкою смакуєш,
Чи обходишся борщем
І за другом не жалкуєш.
Як дружина там твоя
Ще танцює і співає
Й про родиноньку щодня
Як і завше добре дбає.
А як діточки твої,
Певно вже вони дорослі
Й в них родини є свої,
Чи живуть із вами й досі.
Чи окремо вже живуть,
А онуків скільки маєш?
Й написати не забудь
Чи частенько з ними граєш.
Будь здоровим, друже мій,
Я не відповідь чекаю,
Я старий та повен мрій,
Ти такий же, це я знаю.
Довго відповідь чекав,
Та назад хтось лист вертає,
Я на ньому прочитав
Адресата тут немає.
Де подівся, друже, ти,
Я напевно вже не взнаю,
Та усі свої листи
Я в шухлядочку складаю.
29.03.14.
Свидетельство о публикации №114032906177