Скажiть менi ви зна те весну?

Скажіть мені,
Ви знаєте весну?
Ту справжню,
У квітковому серпанку,
Ту справжню   
У морозному вінку,
Рожево-березневого світанку?
Скажіть мені писали ви рядки,
Бо серце не дрімало серед ночі?
Скажіть мені,
Кохали ви чи ні?
Так глибоко,
Весняно,
І хоче?
Скажіть мені,
Ви знаєте весну?
  Міську й селянську
Дівчину квіткову,
Палку, п’янку,
Духмяну,
Чарівну,
Таку барвисту,
Різну, кольорову?
Вона не давно повернулася
В сади,
На крилах,
Повернулася додому,
Будила всі дерева
І струмки,
І про кохання нагадала знову!   
29.03.2014


Рецензии