Дарих жемир дуст

Дарихвилер кьамир хиве
Яхъ компютер вуна гъиле
Садиз хьайит1ани к1вале
Шадвал твада ада рик1е

Квез я кьван ваз фидай чка
Патав хьайла хаму яр
К1андат1а къе ша зин патав
Ачух я ваз къапуяр

Алахъда зун вун шад ийиз
Ачух чинни къалурда
Кишмиш-къанси чайни гуда
Ширин сугьбет какурда


Рецензии