***

Са вун я зин рик1ин хиял
Шехьзава зун къе вун патал
Секинара зин чандин т1ал
Валай а кар алакьзава

Вун дарман я зин дердерин
Вун гафар я зин бендерин
Вун арха хьухь зин къуьнерин
Вин гъил анив агакьзава

Вин т1вар кьаз зин ц1арара тваз
Къелемдалди чарара тваз
Рик1е хуьз вун .вилиз такваз
А кар залай алакьзава


Рецензии