Птахи
Крила б'ють по небу.
Думки у них відсутні,
Одні тільки потреби.
Бездумне існування,
Мабуть, тому і вільне.
Спостерігають зверху
Лиш погляди вугільні.
Не думають про вигляд,
Про рейтинг і манери.
Не чули про багатства.
Не знають про кар'єру.
Усі вони - єдині,
А разом - вони зграя.
Якраз цих рис пташиних
Всім нам не вистачає.
Свидетельство о публикации №114032900138