Чан зин бала

 Уьуьр гьикьван гуьрчег ят1а
Вун я бала къалурайди
Чин хзандиз атайла вун
К1вал шадвилив ац1урайди

Бахт вуч ят1а чир жедачир
Вун къужахда кьуначирт1а
К1енивал патав къведачир
Вуна рик1е туначирт1а

Чан зин бала зин малаик
Вун я зав чим агудайди
Ялгъузвални. бахтсузвилер
Завай яргъаз къакъудайди

Авачирди валай ширин
Зат1 дуьняда субут я зун
Диде чан зин диде лугьуз
Эверайди са вун я вун

Чан зин бала чан зин дамах
Валай к1ени кас авач заз
Гьайиф къведач зин уьмуьрни
Герек хьайт1а гуда за ваз


Рецензии