дуст

Салам вазни чан азиз дуст
Уях я зун хьанавач суст
Са кьве къалай къведа зун мад
Гьазура на суфраяр фад

Заз лап хуш я вавди рахун
Шад кар я хьин заз вун акун
Тур заз. сувар паяр вуна
Санал хъвада чаяр чна


Рецензии