гатфар
Хур ац1урна зин цуькверив
Ярдикай заз хабар гана
Звер акатна зин к1вачерик
Азиз дустар лагь заз куьне
Шад яни куьн зин бахтунал
За цуькверал дамахзава
Ашукь я зун и вахтунал
зин рик1ени гатфар хьанва
Са гьал хьтин т1ебиатдин
Гатфари руьгь хкажна зин
Кхьиз гафар гьакъикъатдин
Свидетельство о публикации №114032901200