Гатфар

Гатфар хьанва чин патара
Мулдин цуьквер к1унч1ар-к1унч1ар
чка хьанва чин хуьруькай
Лап женнетдин багъдиз ухшар

Белки куьн хуьр я жед хъсан
Цуьк акъудай гуьзел макан
амма заз зин хуьр масан я
Зун хуьр к1ени са инсан я

Гьар пакамахъ къарагъайла
Физ к1ан жеда гьавадал ваз
Хкажиз кьил михьи цавуз
Хур ац1урна нефес ч1угваз


Рецензии