Громадянство

В моєї творчості  російське громадянство,
Та України так багато в ній,
В моєї творчості,
Є досить різні фарби,
Від філософії,
До поклику,
До мрій,
В моєї творчості,
Є злети й перепони,
І грім фанфар,
І біль:
 - Не визнають……….
Та головне
В ній є читацькій  голос,
І душі,
Що їх римою торкнусь!
28.03.2014


Рецензии