Беzsоnnя кохаnnя

порожнечу  наповняють
старе новим заміняють
Клином клина вибивають
На біль серця зілля мають
Тугу в пристрасть спепеляють
топлять Лід нудьги до краю
В святу воду обертають
 сатху у любов вертають
Страшно, але прагнуть раю
На землі його шукають
Рвану рану -  одинокість
Новизною заживляють
Вороття в старе не знають
та по суті - що врешт мають?!
Знову смак, що добре знають
Та надмір будь-що жадають
........Навіть смерть тут не лякає
    дух саторі любов має

 ......Хто циклічність цю вміщає,
     Той над біль надію має,
       віра тим жива являє -
.....диво щастя


Рецензии