Прошу, молю...

Подай своєї ласки Україні,
Божественої сили із небес.
Їй так потрібні очі Твої нині,
Їй необхіден так сьогодні Божий хрест.

Благослови на мир і спокій, на цвітіння.
Прошу, молю - вкажи їй де іти...
Спаси від беззаконня, дай прозріння -
Зробити це все можеш тільки Ти!

Тож, не відкинь моє прохання, милосердний -
Заради всіх покірних, вірних слуг Твоїх...
Найчесний, найвеличніший, безсмертний -
Немає найдорожчого у них...


Рецензии