Прийдуть, прийдуть...
Ой Мара! Мара!
Зійде дощ , зійдуть хмари!
Уйди Мара! Мара!
Лель та Лада в моїм домі
справлять новосілля...
Уйди Іван, уйди Іванку
"...високий та стрункий,
високий та стрункий
тай на бороді ямка"...
Ти мене за себе взять зхотів,
майже зі світу не звів...
Тільки все даремно,
Я ж - тополя,
Гнуся - не ломаюсь
І росту у долі...
28.03.14
Свидетельство о публикации №114032804594