Мiж Богом i тобою

Стою я поміж Богом і тобою.

Він дарував життя, а ти його забрав.

Він дарував любов, а ти розбиту долю.

Він дарував кохання, а ти його прогнав.



Він дарував тебе, щоб я навчилась жити.

Става сильніше і мудріше, мов вогонь.

В душі моїй пила він все палкіше.

Він дарував усім, життя з своїх долонь.

©Надін Буре


Рецензии