Весна!

Ой, та моя Весна,
Де Вічність-
Ніжністю бринить,
Любов цвіте
духмяним садом...
І Світ,
І Цвіт,
І Сонце,
І я,
І ти,
Всі Рідні,
як пташки на гіллячках
Всі-
поруч-рядом....

Для наших рідненьких Дітей
Ця і тільки ця Весна
теж може
 така красна , п*янка, одна!
Тож Люди пожалійте
юні очі, вуха,
душі і серця!
Прошу Вас і Творця!


Рецензии