***
Природа рідна Украины, i России, яка ти щедра і лагідна, як мамині руки, татові слова.... Даєш мені силу, радість. натхнення високе.... Люблю Тебе. ношу в своєму серці завжди и всегда!
© Copyright:
Зоя Мищенко, 2014
Свидетельство о публикации №114032800378
Рецензии