Братику...

А на Вкраїні знов весна
І знову ми засіїм поле.
Воно і радість нам і доля...

О ,Україна , рідна ненька!
Ти-наша матінко земля:
Лани-лани, степи- степи,
Поля-поля...

Чого ждемо? 
Чого бажаем?
Тепла І миру,
та врожаю...

Ми теплого
спечемо хліба
І їм ми друзів
пригостимо.

Ми світлого бажаєм сонця,
ми синьго бажаем неба.
Тепла і миру на землі.
Та щоб були тепло та доля.


Нехай пливуть вони від хати
 і до хати
Нехай вони панують на землі...
Чужого нам , повір , не треба
Та і свого не віддамо...

А на Вкраїні -
знов весна...
Хай будуть з нами щастя
й доля..

 
19.03.14


Рецензии
Да, пусть на Украине восстановится мир и счастье!

Алла Аулова   05.02.2015 22:31     Заявить о нарушении