Украина

    Безкрає синє небо
 Під ним золотяться лани
    Прозорі ріки-озера
 Коло них розлогі ліси
    Це все моя Батьківщина
 З чудовим древнім ім'ям
    Зову її Україна
 Окраїна рідна моя
    Тут звір проживає міфічний
 Захочеш побачиш і ти...
    Тут вітер летить історичний
 Його ти поглибше вдихни
    І дух у країни козацький
 Його ти не бійся впусти
    Червоне та чорне по білому
 Святу вишиванку вдягни
    І гордо зовись УКРАЇНЕЦЬ
 Хай знає весь світ хто ти!


Рецензии