Укра на

Що зробили
Вони з тобою
Україно,моя!!
Ти ж була
Такою вродливою
А зараз,що?
Одні руїни?
Тебе зрадили
Найближчі друзі
Твої.
Таке не пробочається
Ніколи,
Але я знаю
Ти сильна
Ти зможеш
І знову
Станеш
Ти вродливою
Україно моя!!!


Рецензии