Не забувайте любов

Багато слів, як мало емоцій,
Червоні очі, голосно навкруги...
Я часто чую "на чиєму ти боці"?
Чому лишив ти свої береги?

Як перекласти вам подихів пісню,
Коли серце вистрибує з грудей.
Коли ти стискував руки міцно,
Серед таких як і ти людей...

Громадська лірика не проти любові,
Закоханим легше здолати бар'єри.
Яка різниця серцю до мови,
Сліпий не бачить вузли на портьєрі.

Глухий не чує грубої пісні,
І кожен знає кохання є.
"Чи ти на свому знаходишся місці?"
Хто вирішає де місце моє?

Розповісти вам як світить сонце?
Будь-якою існуючою із мов...
Багато слів, так мало емоцій...
Не забувайте, що існує любов!


Рецензии