Коливання

Гортаю книги,
Істини у них,
Прості, забуті,
Істини від Бога,
Шукає істин
Цей буремний
Світ,
Мов те дитя спинається на ноги,
Філософ скаже:
- Істина в вині,
Поет  продовжить:
- Істина – кохання,
А світ всміхнеться
Променем весни,
І скаже,
Що всі істини пусте –
Між миром  та війною
Коливання   
27.03.2014


Рецензии