Мамо, р дненька, чому ти знов плачеш?

- Мамо, рідненька, чому ти знов плачеш?
Чому знову тато додому не йде?
Чому пояснити нічого не можеш?
Я знаю наш тато скоро прийде.

Мамо, рідненька, зітри свої сльози,
І хустку цю чорну негайно зніми.
Наш тато – Герой, не злякався загрози,
Я знаю, що він не допустить війни.

- Синочку, рідненький, як тяжко на серці,
Наш тато, тепер не повернеться знов.
На нього напали, народ - іновірці,
Пролили на землю невинную кров.

Не вір мій коханий, що тато поганий,
За свою країну життя він віддав.
А ті хто пішли на людей своїх славних,
Героїв своїх на шляху повбивав.

Герої лиш ті, що нам миру хотіли.
Герої не ті хто вбивали солдат.
Герої не ті, що міста нам громили,
І Бог покарає тих підлих вовчат.


Рецензии