Темне небо

Подиху не вистачить надовго
Тихо, більше слів не треба
Зоряне красиве темне небо
Слухає в ночі тебе одного.

Таємниця ваша з ним навіки
Спокій, тиша, вітер теплий
А в душі твоїй найсправжнє пекло
Ти знайти від суму все не можеш ліки.

Так буває, хто ж тут винуватий?
Ти сиди собі, мовчи із ніччу
Десь, колись і я тебе покличу
І в снах твоїх тебе я буду цілувати.


Рецензии