Веселками бачить моя любов

(Дівочі молитви)

Я бачу, що й тіні твої – не темні.
І навіть – барвисті...
Коханий, візьми у долоні чемно
Моїх пальців намисто.
Торкайся... Торкайся... Не зупиняйся...
Дивися у вічі.
І знов у коханні мені зізнавайся –
Вушку кожному – двічі...
І знову у очі мені зазирни.
Углиб, за зіниці.
Побачиш до дивної дивини
Душі таємниці.
Укотре тоді зрозумієш знов,
Чому твої тіні
Веселками бачить моя любов
І прісно, і нині...


Рецензии
ич, яка художниця)
а вірш такий розкішний!
не шепотом кажу.
а щоб почули.
довкола.
й далі.

М-Арфа   15.12.2015 22:55     Заявить о нарушении
художниця)

Миклош Форма   15.12.2015 23:00   Заявить о нарушении