Гетьмани

Сьогодні наснилися  гетьмани,
Великі країни сини:
- Біда в України?!-
Питаюся,
У вуса всміхаються:
- НІ!
Даремно наш ворог  турбується,
Ганебно пощипує Крим,
Та грець, його мрії
Не здійсняться,
Ми стежимо пильно
За тим!
- А те що багато
Нас зрадило,
Військових,
Хіба не ганьба?!
- І те, із небес
Ми теж бачимо,
Та зрадили -   
Навіть Христа,
Час пройде,
Не довгий –
Очиститься,
Країна досягне зірок,
- А ворог?
- У чварах  роздробиться,
Те, знаємо ми не з чуток! 
26.03.2014


Рецензии