Зорянi свiти

          *  *  *

Рясніє дощ, і сонце десь у хмарах,
Навкруг буденне все, непоказне.
Я подумки гуляю по Стожарах
І бачу небо в зірочках ясне.

І лине мрія до звитяг незнаних.
До щему в серці хочеться  знайти
Далеку путь у променях багряних,
Де невідкриті зоряні світи.

2009


Рецензии