Небесна Сотня

Небесна Сотня, воїни свободи...

За мир, любов, віддали всі життя.

Вони немов, небесне слово волі.

Які відкрили нам свої серця.

 

І ви для них серця свої відкрийте.

Прийміть любов, що лине нам з небес.

Вони стоять на варті неба й сонця...

Небесна сотня - Воїн що воскрес!

©Надін Буре


Рецензии
Україні слава!

Вова Дедуля   30.03.2014 14:19     Заявить о нарушении
Героям слава!!!

Надин Буре   31.03.2014 15:39   Заявить о нарушении