нема

немає клятих романів
сексу з майже знайомими
моя аура зовсім чиста
ніким не зайнята
моє біополе таке захищене
і сьогодні
всередині мене немає нікого
ні в прямому
ні в переносному сенсі
мої руки такі недоторкані
і сухі
моє серце таке не зіпсоване


Рецензии