Зашелестiла липа

Ви знаєте як липа шелестить?
Як липа шелестить
На Україні?
Правий, Тичина,
Так кохана спить,
Опісля ночі,
Де були єдиним,
Цілуй їй очі,
Щоки чи вуста?
Не розбивай
Лиш серця,
Обіцяєш?
Кохання трунок,
Магія п’янка,
У ній багато знайдеш,
І втрачаєш,
Зашелестіла липа…….
Не зламай,
Бо поламавши,
Щастя не пізнаєш…….
  26.03.2014


Рецензии