Nu pot sa iti spun
De ce sa te chem? Tu nu vrei sa vii!
Sa-ti spun adevarul, apoi sa regret?
doar totul si-asa e deja evident !
Tu crezi ca imi poate aduce placere
aceasta iubire inchisa-n tacere?
Ma doare desigur, dar ce pot sa fac?
Sa-ti spun, sa te pierd? Mai bine sa tac.
Sunt gata,distrus! Las m;inile-n jos.
De ce sa mai lupt, daca sunt de prisos?
Ma inec in amar de atita durere,
nu vreau sa ma las, dar nu am putere.
Caci soarta, se stie, ea nu se supune
si cit mi-as dori, dar nu iti pot spune
ca-n inima mea e atita iubire
si ca ea va muri doar odata cu mine...
(Nu pot sa iti spun Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114032509968