Ingerul magnific

Tu semeni cu un inger, un inger pamintesc
Cu chip frumos de fata si zimbetul ceresc,

Cu ochii de scinteie si buze de nectar,
Printesa adevarata, imparateasa chiar!

Frumoasa ca o floare, cu frunze de bumbac,
Cu inima de aur si sufletul bogat .

Curata ca cristalul, chiar ca un diamant,
Femeie-adevarata, cu corp catifelat.

Frumoasa, fina, tandra, pe loc m-ai cucerit.
Am devenit ca piatra, da, am incremenit!

(Ingerul magnific Sandic Constantin)


Рецензии