Багато можна зрозумiти
У переходах «Дійсність-Дійсність»,
Якщо не нидіти, не скніти,
Якщо не зневажати Вічність.
А як відкриється багато! –
Коли за розвитком, процесом
У спокої спостерігати,
А не вживатися в ексцеси.
Ще можна Дійсність відчувати,
Як відчувають Сонце, Вітер,
І в переходах мандрувати,
Навчаючись Любові Світу.
А можна Дійсність со-Творяти
І здійснювати переходи
Між «мріяти» і «будувати»,
У стані Світла і Свободи.
25.03.2014
Свидетельство о публикации №114032507250